dimarts, 19 de maig del 2009

amb l'ana a boston

l'última visita que hem tingut per aquí ha estat la de l'ana val. ha vingut a passar un mes a nova york en una acadèmia, però la primera setmana la va dedicar a visitar boston amb nosaltres.
li vam voler donar una sorpresa i li vam fer creure que ens trobaríem a boston. la cosa va ser presentar-nos a NYC a les tantes de la nit i picar a la porta de la seva habitació de l'hostal. la reacció està grabada en vídeo.

llavors vam aprofitar per "endur-nos-la" a times square i així guardar un record inoblidable d'aquell moment:


un cop a boston no vam parar de visitar llocs històrics increïbles, monuments, campus universitaris, platges i perquè no... passar-ho bé també!

old state house

holocaust memorial

having breakfast @ the prescott hostel

simpàtica foto de l'ana en una peixateria on els peixos estaven disfressats de beatles. aquí tenim en John amb ulleres i tot.

dins aquesta capella del campus de la universitat de Harvard vam trobar una jove estudiant tocant meravellosament bé el piano, i només per nosaltres!

Mr. John Harvard under a huge american flag

posant davant la biblioteca de Harvard


aquesta és la dieta que es segueix aquí a estats units: burger!

dia assoleiat de visita pel campus de l'MIT

vista del Charles river


l'ana al monument de les dones més influents de boston

el prudential center, l'edifici més alt de tot boston


la millor manera per fer el primer contacte amb aquesta gran ciutat és a través de l'anomenat freedom trail. consta d'una línia vermella pintada al terra que t'acompanya semàfor rere semàfor per l'acera seguint els indrets més emblemàtics de boston. una original idea, com moltes altres alegries que aporta l'esmentada capital de massachussets.