dimarts, 24 de febrer del 2009

THON

aquest cap de setmana va ser el dance maraTHON, un event que es celebra cada any per recollir diners pels nens i joves que pateixen càncer. ara us intentaré explicar què és això del THON exactament: l'any 1972, un grup d'estudiants de Penn State ho van començar i van fer que 34 persones balléssin durant tot un cap de setmana i el resultat va ser una suma de 2000 dòlars recaptats.



des de llavors la presència del THON a State College ha anat creixent exponencialment. Avui en dia són 15000 voluntaris, 700 persones ballant i s'han aconseguit en total més de 52 milions de dòlars per la causa.



aquesta activitat es duu a terme durant tot l'any i com he dit, busca el conscienciament per la lluita contra el càncer pediàtric. tal i com diuen a la web, amb el suport dels estudiants de tota Pennsylvania i els antics alumnes arreu del món, es continua intentant fer grans avenços per trobar la cura per tots els càncers en nens.



nosaltres vam anar-hi primer divendres en el moment de la inauguració quan tots els estudiants seleccionats per ballar es van posar de peu per aguantar les següents 46 hores.

les últimes hores de diumenge van ser realment emocionants...


en el vídeo anterior podeu veure el line dance: des de que tot això comença el divendres a les 6pm fins que acaba diumenge a les 4pm, cada hora sona la mateixa cançó amb coreografia inclosa. cada any és una versió nova i la lletra parla de les coses més destacades que han passat els últims 12 mesos. el divendres és el primer dia que la presenten i ensenyen com ballar-la; quan vam tornar diumenge i tothom la ballava a la vegada: era realment breathtaking!!!

en el següent vídeo podeu comprovar com els estudiants es movilitzen i es volquen en aquest esdeveniment:



al final van mostrar la quantitat que s'havia aconseguit aquest any i va ser un rècord: quasi 7 milions i mig de dòlars!!!



espero que us hagi agradat saber una cosa més d'aquí. m'acomiado fins aviat amb una abraçada per tots!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

I no hi havia el pellicer o la melero o el cuni presentantho??? jajja vaya marato. No esta gens malament. Una abraçada Igansi!

Alex Barco!

ignasi ha dit...

em va semblar veure la rahola per allà l'escenari però tampoc t'ho podria assegurar eh! XD

recupera't del peu aviat!