diumenge, 28 de setembre del 2008

activities

actualització abans d'acabar el weekend:

el dijous per la tarda vam anar a una conferència de títol "human factors in building controls" que tractava sobre smart buildings and so on... per distreure'ns una mica vam anar els 4 integrants del cap se setmana al cine a veure la nova de woody allen: com podeu veure en aquesta foto el recinte comercial no estava gaire concorregut aquella tarda, de fet érem els únics a la sala hahahaaa fixeu-vos també en el detall que només posa anunciat "vicky cristina"... i barcelona on està? no els hi cabia o què?!?




una altra activitat a destacar va ser quan se'ns va ocórrer anar a veure el barça a un típic bar americà. hi ha moltíssimes pantalles i pots escollir el canal que vulguis...estava ple de gent mirant baseball, american football, soccer, etc





aquest finde era molt important pels "nittany lions", que és l'equip de futbol americà de la universitat: venien els de illinois i són un dels seus rivals més forts així que ens vam acostar pel voltant de l'estadi i vam trobar-nos amb una marea blava-i-blanca de gent, música, re-venta de tickets, gent acampada
us deixo amb unes cases que he trobat pel barri on acostumem anar a córrer...





3 comentaris:

g@b ha dit...

eiss!mi primer comentario xaki!!!
ya stub cotilleando y veo qto genial,e?pos loq t keda...;-P
tendras noticias mias pronto:-)
besineSSS

Anònim ha dit...

Us va molar vicky cristina (barcelona)? a mi gens, no es una peli bona seva. En te moltes millors, no em va molar el trio raro que es crea alla...un mica sick, no creus??
Veig que no vau anar a NYC (ets un timador, hi ha coses que mai canviaran)
XD

eva català ha dit...

WOOOOOW!!!
Aquest neighborhood mola moooolt més que el meu californià.

VCBcn en original és força distreta, jo vaig anar el dia de l'estrena i la sala plena, la gent flipant amb lo macoooo dels llocs i la meva amiga va flipar MOLT en veure diables al gòtic (al que li vaig haver de dir que eso no és normal...).