divendres, 3 d’octubre del 2008

gymkhana

hola a tots i totes!! com va això? per aquí no parem de fer coses. ahir vaig anar a prendre un gelat amb els del departament i vam riure molt, són força divertits!! aquesta costum l'hem instaurat ja per cada dijous, trobo que és molt bona idea per millorar el bon rotllo al lab. avui arriba en jordi sels de pittsburgh així que aquest cap de setmana pinta entretingut! ara també començaré el programa per conversar en anglès amb una persona americana: a veure com va...ja us explicaré cada una d'aquestes coses en un post d'aquí un temps. avui toca parlar d'en joan singla: dimecres passat va ser el seu aniversari i li vam voler preparar una jornada especial:


per començar, els millors xefs es van encarregar de preparar un peaxo-pastís que el va deixar sense paraules...23 espelmes no es bufen cada dia eh joan!

després de tallar i servir-lo, va començar lo+divertit: 1gimcana!
la pista número 1 el va sorprendre:

què és això? en joan portant uns pompons? aishhh quin perill! ningú dubtava del teu sentit enginyeril per baixar fins a les bústies de baix i trobar allí el primer regal amagat & embolicat.
felicitats: primera prova superada!

la següent pista el va dur a remenar entre olles i stuff de cuina per acabar trobant aquesta pilota de futbol americà.
perfecte: ara ja podem jugar-hi tots mentre en joan ens anima amb els pompons hahahaaa

la següent prova ja va anar pujant de to: si volia continuar desembolicant regals havia de seduir en gené i aconseguir la samarreta de la PennState...
entre ulleres fashion i sonant la música de Full Monty, se'n va ensortir

per seguir arreplegant items de la universitat i reunir un bon kit, en joan es va haver de barallar amb l'armari per acabar trobant uns pantalons:
ara el genoll ja no és excusa per no venir a córrer amb nosaltres eh!?!

per últim però, la millor de les proves: haver d'anar a un pis desconegut (on prèviament havíem deixat l'últim regal) i demanar si tenien algo per ell...va ser de lo millor de la nit:
nosaltres rient per darrere mentres en joan es feia entendre en anglès amb aquests americans

aquí el teniu, ja es pot considerar un university guy més! aquesta diana segur que donarà mooolt de joc XD

després d'aquesta gimcana tan esgotant, alguns van anar caient...

mentre els 3 masters ens vam quedar estrenant aquest joc de punteria!

salut!
p.d.: trucu de l'almendrucu, si cliqueu sobre una imatge s'obre una nova finestra amb la foto en gran...per si voleu apreciar algun detall.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ignasiiiiii!!! No sé com va esto por eso me identifico, soc el ELIAS!!! Cordobéééééé!!!

No parais eh!!! Com malegra saber de tu!!! Es impresionante todo lo que estais viendo. Vaya farras que estareis viviendo! Haber si currais un poco, con tanto cumple y tanta historia ... jajaja si que estos industris que no haceis nada jajaja!!!

Nosotros hemos empezado el curso puente y por ahora tranquilos esta primera semana pero me parece que la siguiente ya pinta estresadilla!

Weno tiu cuidate molt y pasarlo molt be!!!

Una abraçada molt forta!!!

Unknown ha dit...

Per completar aquest post només voldria dir que hem va fer molta il·lusió tots els regals i m'ho vaig passar molt bé amb la gymcana!
Aquest cap de setmana amb el jordi hem acabat d'arrodonir la celebració dels aniversaris!
Merci nens,
JN

ignasi ha dit...

merci a tu, jn!

hombre elías! qué bueno tenerte x aki! ánimo con lo del curso puente y tranquilo que ya colgaré algun post explicando el tema del curro, temps al temps. per cert, felicitats per la teva millora en català! continua així...

Anònim ha dit...

Q divertit tot el que li vau preparar al Joan!
Lo millor: els pompons d'animadora eh!

6 petons dsd el fons de la classe de la nuria llaverias, (m'he colat per poder fer projecte pq m'han xutat de l'aula DAO i m'he posat al fons amb els malotes!)

Explik = d malament, pobres críos!

ignasi ha dit...

anitaaa...com et passes amb la llave, no? per cert, cuida'm el meu dr.picza3D